The Librarians Trivia

Every The Librarians trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Librarians questions and answers

  1. What is Eve Baird's role?

    Answer: Guardian

    From Adventurous Archaeological Expeditions

  2. Who is Flynn Carsen's love interest in The Librarians?

    Answer: Eve Baird

    From Flynn Carsen

  3. What artifact is linked to the Oracle of Delphi in The Librarians?

    Answer: The Pythia's Chalice

    From Breathtaking Artifact Discoveries

  4. Which artifact can bring stories to life in The Librarians?

    Answer: The Eye of Ra

    From Breathtaking Artifact Discoveries

  5. What is the main material of The Stone Table in The Librarians?

    Answer: Stone

    From The Stone Table

  6. What relic is used to alter reality?

    Answer: The Apple of Discord

    From World-Altering Relics

  7. Who created The Stone Table in The Librarians?

    Answer: Merlin

    From The Stone Table

  8. Which artifact can open portals to other worlds?

    Answer: The Loom of Fate

    From World-Altering Relics

All The Librarians quizzes