The Mandalorian Trivia

Every The Mandalorian trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Mandalorian questions and answers

  1. In Season 2, which character reveals critical information about Grogu's past Jedi training?

    Answer: Ahsoka Tano

    From The Mandalorian's Mission to Protect Grogu

  2. What species is Grogu, the child the Mandalorian is tasked to protect?

    Answer: Unknown species (referred to as 'The Child')

    From The Mandalorian's Mission to Protect Grogu

  3. On the desert world, who initially joins the Mandalorian to track the target?

    Answer: Kuiil

    From IG-11

  4. What vehicle did the droid pilot during the lava river escape?

    Answer: A skiff

    From IG-11

  5. Which character's armor does Din Djarin acquire from a Jawas' scrap?

    Answer: Boba Fett's

    From The Mandalorian's Quest

  6. Which actor provided the voice for this assassin droid in the series?

    Answer: Taika Waititi

    From IG-11

  7. What happens to Moff Gideon after he is defeated at the end of Season 2?

    Answer: He is taken into custody by the New Republic

    From Moff Gideon

  8. What kind of child was Grogu described as?

    Answer: Force-sensitive

    From Din Djarin / The Mandalorian

All The Mandalorian quizzes