The Marías Trivia

Every The Marías trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Marías questions and answers

  1. Which album by The Marias is known for its dreamlike aesthetic?

    Answer: Superclean Vol. II

    From The Marias' Dreamlike Aesthetic

  2. What is the name of The Marias' first full-length album?

    Answer: Cinema

    From Dream Pop Influences

  3. Which song by The Marias was influenced by the movie In the Mood for Love?

    Answer: Ruthless

    From Dream Pop Influences

  4. Which song by The Marías was inspired by the 1960s French pop?

    Answer: Jupiter

    From The Unique Sound of The Marías

  5. What is the third track on Hush?

    Answer: All I Really Want Is You

    From Hush

  6. Which album of The Marías includes the song 'I Don't Know You'?

    Answer: Superclean Vol. I

    From The Unique Sound of The Marías

  7. Which song from Hush was released as a single in 2020?

    Answer: Care For You

    From Hush

  8. What is the third track on the album Cinema?

    Answer: All I Really Want Is You

    From Hush by The Marías

All The Marías quizzes