The Marvelous Mrs. Maisel Trivia

Every The Marvelous Mrs. Maisel trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Marvelous Mrs. Maisel questions and answers

  1. What is the name of the famous comedian Midge opens for in season 3?

    Answer: Shy Baldwin

    From Midge Maisel's Comedy Career

  2. What is the profession of Midge's husband before he leaves her?

    Answer: Businessman

    From Midge Maisel's Stand-up Comedy

  3. Who is Midge's manager in The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Susie Myerson

    From Stand-up Comedy in the 1950s

  4. What is the profession of Midge's husband, Joel, who inspires her stand-up career?

    Answer: Businessman

    From Midge Maisel's Stand-Up Comedy Routines

  5. In which decade is The Marvelous Mrs. Maisel set?

    Answer: 1950s

    From The Stand-Up Comedy Scene

  6. What is the name of Midge's estranged husband who also tries stand-up comedy?

    Answer: Joel Maisel

    From Stand-up Comedy Venues

  7. What is the name of the main character in The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Miriam Midge Maisel

    From The Stand-Up Comedy Scene

  8. What is the name of Midge's comedy tour in season 3?

    Answer: The Shy Baldwin tour

    From Midge's Stand-Up Comedy

All The Marvelous Mrs. Maisel quizzes