The Masked Singer Trivia

Every The Masked Singer trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Masked Singer questions and answers

  1. Which celebrity was unmasked as the Sun in Season 4?

    Answer: LeAnn Rimes

    From Unmasking Moments

  2. Who was the first celebrity to be unmasked on The Masked Singer US?

    Answer: Antonio Brown

    From Unmasking Moments

  3. Which celebrity was revealed as the Flower in Season 2?

    Answer: Patti LaBelle

    From Unmasking Moments

  4. Who was the first celebrity unmasked on The Masked Singer US?

    Answer: Antonio Brown

    From Unmasking Moments

  5. Which costume from The Masked Singer Season 1 was the tallest?

    Answer: The Monster

    From Iconic Costumes

  6. What was the first costume revealed for The Masked Singer Season 1?

    Answer: The Peacock

    From Iconic Costumes

  7. Who was the Unicorn in Season 1?

    Answer: Tori Spelling

    From Unmasking Celebrity Identities

  8. Who was the Bee in Season 1?

    Answer: Gladys Knight

    From Unmasking Celebrity Identities

All The Masked Singer quizzes