The Mentalist Trivia

Every The Mentalist trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Mentalist questions and answers

  1. What is Patrick Jane's unusual method of dealing with his traumatic past?

    Answer: He uses humor and sarcasm

    From Patrick Jane's Tricks

  2. Which character was revealed to be a member of the Tyger, Tyger group?

    Answer: Gale Bertram

    From The Red John Case

  3. What is Patrick Jane's favorite method of gathering information?

    Answer: Cold reading

    From Patrick Jane's Tricks

  4. Which character was falsely accused of being Red John in The Mentalist?

    Answer: Brett Partridge

    From The Mentalist's Red John Case

  5. Which character is a tech expert?

    Answer: Grace Van Pelt

    From Sleuthing Through Lies

  6. Who is the main character in The Mentalist?

    Answer: Patrick Jane

    From Sleuthing Through Lies

  7. What is the main setting for the artifact hunt in Red Scare?

    Answer: A mansion

    From Mystical Artifact Hunts

  8. Who is the main character searching for artifacts?

    Answer: Patrick Jane

    From Mystical Artifact Hunts

All The Mentalist quizzes