The Mummy Trivia

Every The Mummy trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Mummy questions and answers

  1. Who plays the lead role of Rick O'Connell in the 1999 film?

    Answer: Brendan Fraser

    From The Mummy

  2. Which ancient Egyptian goddess is associated with the character Anck-su-Namun?

    Answer: Isis

    From Ancient Egyptian Mythology

  3. Who played the character Evelyn Carnahan in The Mummy?

    Answer: Rachel Weisz

    From Ancient Curses

  4. What tattoo or mark does Rick bear that reveals a secret connection in the film?

    Answer: The Medjai symbol

    From Rick O'Connell

  5. In the 1999 film, what prison is Rick O'Connell held in when Evelyn finds him?

    Answer: Cahira Prison

    From Rick O'Connell

  6. What organization employs Ardeth Bay in the 1999 film?

    Answer: The Medjai

    From The Mummy

  7. Which Universal Monster film was released first after The Mummy in 1999?

    Answer: The Mummy Returns

    From Ancient Egyptian Mythology

  8. What is the name of the ancient Egyptian priest in The Mummy?

    Answer: Imhotep

    From Ancient Egyptian Mythology

All The Mummy quizzes