The Odd Couple Trivia

Every The Odd Couple trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Odd Couple questions and answers

  1. What is Felix's most notable trait in The Odd Couple (2015)?

    Answer: Obsessive cleanliness

    From Felix Unger's Quirks

  2. What is the name of Felix's ex-wife in The Odd Couple?

    Answer: Gloria Unger

    From Famous TV Odd Couples

  3. What was the profession of Oscar Madison in The Odd Couple?

    Answer: Sportswriter

    From Famous TV Odd Couples

  4. Which actor played Oscar Madison in the 1970s The Odd Couple TV series?

    Answer: Jack Klugman

    From Roommate Dynamics

  5. What is Felix's favorite cuisine in The Odd Couple (2015)?

    Answer: Japanese

    From Felix Unger's Quirks

  6. In The Odd Couple, where do Felix and Oscar live?

    Answer: New York City

    From Famous TV Odd Couples

  7. What is the name of the poker club that Oscar and Felix often attend in The Odd Couple?

    Answer: The Pigeon Sisters

    From Roommate Dynamics

  8. What was the profession of Oscar Madison in The Odd Couple?

    Answer: Sportswriter

    From Roommate Dynamics

All The Odd Couple quizzes