The Office Trivia

Every The Office trivia quiz on PopQ: 31 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Office questions and answers

  1. What does Jim gift Dwight for Christmas?

    Answer: Teapot

    From Comedy Duo Highlights

  2. What award did Phyllis Lapin win at the Dundie Awards?

    Answer: The Bushiest Beaver

    From Dundie Awards

  3. In The Office (UK), who does Dawn leave her fiancé for in the Christmas special?

    Answer: Tim

    From Jim and Pam's Relationship

  4. Who was the Vice President of Northeast Sales at the time of the Scranton and Stamford merger?

    Answer: Ryan Howard

    From Dunder Mifflin Branches

  5. Who is Jim's main prank target?

    Answer: Dwight Schrute

    From Comedy Duo Highlights

  6. What is the name of the IT guy in season 6?

    Answer: Nick

    From Dunder Mifflin

  7. What is the name of Pam's counterpart in The Office UK?

    Answer: Dawn Tinsley

    From Jim and Pam's Relationship

  8. Who was the original manager of the Scranton branch?

    Answer: Michael Scott

    From Dunder Mifflin Branches

All The Office quizzes