The Omen Trivia

Every The Omen trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Omen questions and answers

  1. What is the name of the hospital where Damien is born?

    Answer: Rome

    From Interviews with the Devil

  2. In The Omen, how does Father Brennan die?

    Answer: He is impaled by a lightning rod

    From Evil Child Trope

  3. What is the name of the evil child in The Omen?

    Answer: Damien Thorn

    From Evil Child Trope

  4. What is the name of the composer who scored The Omen?

    Answer: Jerry Goldsmith

    From Classic Devil Children

  5. What is the name of the child in The Omen?

    Answer: Damien Thorn

    From Classic Devil Children

  6. What is the name of the priest who warns Robert Thorn?

    Answer: Father Brennan

    From Dystopian Horror

  7. What is the name of the photographer who helps Robert Thorn?

    Answer: Keith Jennings

    From Interviews with the Devil

  8. In The Omen, what causes the nanny's death at Damien's birthday party?

    Answer: She hangs herself

    From Evil Child Trope

All The Omen quizzes