The Outer Worlds Trivia

Every The Outer Worlds trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Outer Worlds questions and answers

  1. Which companion is a heavy drinker and skilled hunter?

    Answer: Nyoka

    From Companion AI

  2. Which planet is not a location in The Outer Worlds?

    Answer: Earth

    From Narrative Choices

  3. Who is the scientist that helps the player in The Outer Worlds?

    Answer: Phineas Welles

    From Corporate Espionage

  4. Which faction is a major corporate entity in Halcyon?

    Answer: Spacer's Choice

    From Galactic Factions

  5. Which companion is a former pirate in The Outer Worlds?

    Answer: Nyoka

    From Companion AI

  6. Which companion in The Outer Worlds is a vicar?

    Answer: Vicar Max

    From Narrative Choices

  7. Which corporation is known for its Better Than Nature slogan?

    Answer: Auntie Cleo's

    From Corporate Espionage

  8. Which faction is headquartered on Monarch?

    Answer: MSI

    From Galactic Factions

All The Outer Worlds quizzes