The Polar Express Trivia

Every The Polar Express trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Polar Express questions and answers

  1. What year was The Polar Express released?

    Answer: 2004

    From Fantastical Holiday Adventures

  2. What is the main mode of transport in The Polar Express?

    Answer: Train

    From Fantastical Holiday Adventures

  3. What is the name of the girl who befriends Hero Boy on the train?

    Answer: Hero Girl

    From Christmas Train

  4. Which book is The Polar Express based on?

    Answer: The Polar Express by Chris Van Allsburg

    From Innovative Animation and Seasonal Wonder

  5. What animation technique was used in The Polar Express?

    Answer: Motion capture

    From Innovative Animation and Seasonal Wonder

  6. What is the final gift Hero Boy receives in The Polar Express?

    Answer: A bell from Santa's sleigh

    From Motion Capture Animation

  7. Who provided the motion capture for the main character in The Polar Express?

    Answer: Tom Hanks

    From Motion Capture Animation

  8. What is the name of the girl who befriends Hero Boy on the train?

    Answer: Hero Girl

    From Holiday Train Journeys

All The Polar Express quizzes