The Purge Trivia

Every The Purge trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Purge questions and answers

  1. What security system does James Sandin sell?

    Answer: Home security systems

    From High-Stakes Survival

  2. What is the duration of the Purge?

    Answer: 12 hours

    From Purge Night Rules

  3. What is the primary rule during the Purge?

    Answer: All crime, including murder, is legal for 12 hours

    From Masked Villains

  4. What is the main reason for the annual Purge?

    Answer: To reduce crime

    From High-Stakes Survival

  5. What is the original novel's title?

    Answer: All You Need Is Kill

    From High-Stakes Survival

  6. Who directed Edge of Tomorrow?

    Answer: Doug Liman

    From High-Stakes Survival

  7. What is the purpose of the Purge according to the NFFA?

    Answer: To reduce crime and unemployment

    From The NFFA

  8. What is the profession of James Sandin?

    Answer: Security salesman

    From Vigilantes and Chaotic Nights

All The Purge quizzes