The Queen's Gambit Trivia

Every The Queen's Gambit trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Queen's Gambit questions and answers

  1. What is the name of Beth's adoptive mother in The Queen's Gambit?

    Answer: Alma Wheatley

    From Chess Strategy

  2. In The Queen's Gambit, what is the name of Beth's adoptive mother?

    Answer: Alma Wheatley

    From Chess Openings

  3. What is the name of the orphanage where Beth grows up in The Queen's Gambit?

    Answer: Methuen Home

    From Chess Tactics and Strategy

  4. What is the name of the orphanage where Beth is sent in The Queen's Gambit?

    Answer: Methuen Home

    From Chess Strategy

  5. In The Queen's Gambit, where is the final tournament that Beth participates in?

    Answer: Moscow

    From Chess Tactics and Strategy

  6. In The Queen's Gambit, who is Beth's first official chess opponent?

    Answer: Mr. Shaibel

    From Chess Openings

  7. What is the name of the main character in The Queen's Gambit?

    Answer: Beth Harmon

    From Chess Tactics and Strategy

  8. In The Queen's Gambit, where is the final tournament that Beth participates in?

    Answer: Moscow

    From Chess Strategy

All The Queen's Gambit quizzes