The Real Housewives Trivia

Every The Real Housewives trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Real Housewives questions and answers

  1. Which housewife was a former model for Guess?

    Answer: Brandi Glanville

    From Housewives' Drama

  2. Which housewife was accused of having a fake boyfriend on The Real Housewives of New York City?

    Answer: Aviva Drescher

    From Iconic Scandals

  3. What was the name of the dog owned by Lisa Vanderpump in season 1?

    Answer: Giggy

    From The Black Dahlia Murder

  4. In Season 8, who left a dinner party early due to a feud with Lisa Vanderpump?

    Answer: Dorit Kemsley

    From Dramatic Dinner Parties

  5. Which housewife was a former model and wife of Harry Hamlin?

    Answer: Lisa Rinna

    From Luxury and Drama

  6. Who was the psychic at Camille's Dinner Party from Hell?

    Answer: Allison DuBois

    From Dramatic Dinner Parties

  7. Who created The Real Housewives of Beverly Hills?

    Answer: Scott Dunlop

    From Luxury and Drama

  8. Who did Denise Richards send a cease and desist letter to in Season 10?

    Answer: Brandi Glanville

    From Dramatic Confrontations

All The Real Housewives quizzes