The Real Housewives of Beverly Hills Trivia

Every The Real Housewives of Beverly Hills trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Real Housewives of Beverly Hills questions and answers

  1. Which housewife is known for her love of animals and activism?

    Answer: Lisa Vanderpump

    From Beverly Hills Drama

  2. Who was the first British cast member on the show?

    Answer: Lisa Vanderpump

    From Beverly Hills Drama

  3. What is the name of the music studio owned by Erika Jayne's husband?

    Answer: The Pretty Mess Club

    From Iconic Locations

  4. Who did Erika Girardi call a sniper from the side?

    Answer: Teddi Mellencamp

    From Outrageous Reality Moments

  5. Who is the daughter of a famous musician and joined in Season 8?

    Answer: Teddi Mellencamp

    From Opulent Drama in Beverly Hills

  6. Which housewife is known for her unique fashion and changing hairstyles?

    Answer: Dorit Kemsley

    From Beverly Hills Drama

  7. Who created The Real Housewives of Beverly Hills?

    Answer: Andy Cohen

    From Beverly Hills Drama

  8. Which housewife's home is known for its snow room?

    Answer: Yolanda Hadid

    From Iconic Locations

All The Real Housewives of Beverly Hills quizzes