The Ring Trivia

Every The Ring trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Ring questions and answers

  1. What does Rachel see in the mirror after watching the tape in The Ring?

    Answer: Her face distorted

    From Haunted VHS Tape

  2. Which actor played Noah Clay in The Ring?

    Answer: Martin Henderson

    From Haunted VHS Tape

  3. What is the name of the island where the Morgans lived?

    Answer: Moesko Island

    From Eerie Broadcasts

  4. Who played the role of Samara Morgan in The Ring?

    Answer: Daveigh Chase

    From The Locket

  5. What is the name of the girl who appears in the cursed tape?

    Answer: Samara Morgan

    From Supernatural Tapes

  6. What is the name of Samara's mother in The Ring?

    Answer: Anna Morgan

    From Boogeyman: Samara Morgan

  7. What is the last thing seen on the cursed tape before the phone rings in The Ring?

    Answer: A well

    From Spooky Video Tape

  8. What is the consequence of watching the cursed videotape in The Ring?

    Answer: Death in 7 days

    From Supernatural Videotapes

All The Ring quizzes