The Rolling Stones Trivia

Every The Rolling Stones trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Rolling Stones questions and answers

  1. Which 1967 release showed their psychedelic rock experimentation?

    Answer: Their Satanic Majesties Request

    From Brian Jones Era (1962-1969)

  2. Which founding member was fired during the recording of Let It Bleed?

    Answer: Brian Jones

    From Let It Bleed (1969)

  3. Which song from Exile on Main Street was released as a single in the US?

    Answer: Tumbling Dice

    From Exile on Main Street

  4. Which member of The Rolling Stones did not participate in the recording of Sticky Fingers?

    Answer: Brian Jones

    From Sticky Fingers

  5. Who conceived and photographed the original cover art?

    Answer: Andy Warhol

    From Sticky Fingers (1971)

  6. Which 1973 Stones album came after Exile on Main St.?

    Answer: Goats Head Soup

    From Mick Taylor Era (1969-1974)

  7. What instrument drives Bill Wyman's part on the studio recording?

    Answer: Bass guitar

    From Start Me Up

  8. On 1981's Tattoo You, which song directly follows "Start Me Up"?

    Answer: Hang Fire

    From Start Me Up

All The Rolling Stones quizzes