The Ronettes Trivia

Every The Ronettes trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Ronettes questions and answers

  1. Which instrument starts the intro in Be My Baby?

    Answer: Drums

    From Be My Baby

  2. Which song on the album is NOT a traditional Christmas song?

    Answer: Christmas (Baby Please Come Home)

    From The Christmas Spirit of the 60s

  3. Who wrote Be My Baby by The Ronettes?

    Answer: Ellie Greenwich, Jeff Barry, and Phil Spector

    From Be My Baby

  4. What is the opening line of Be My Baby?

    Answer: The night we met I knew I needed you so

    From Be My Baby's Iconic Opening Drums

  5. What is the distinctive drum beat at the beginning of Be My Baby called?

    Answer: The Wall of Sound

    From Be My Baby

  6. Which artist famously covered Be My Baby in 1970?

    Answer: Andy Kim

    From Be My Baby

  7. Which record label released Be My Baby?

    Answer: Philles Records

    From Be My Baby

  8. Which band covered Be My Baby in 1970?

    Answer: The Bay City Rollers

    From Be My Baby

All The Ronettes quizzes