The Santa Clause Trivia

Every The Santa Clause trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Santa Clause questions and answers

  1. What does Scott first notice changing after becoming Santa?

    Answer: Gaining weight

    From Unconventional Santa Claus Adventures

  2. What food does Scott crave after becoming Santa?

    Answer: Milk and cookies

    From Christmas Transformation Themes

  3. What tool do ELFS use to fly?

    Answer: Jetpacks

    From Santa's Secret Team

  4. What does Bernard tell Scott about the Santa Clause in the movie?

    Answer: It's a contract

    From Bernard the Elf

  5. What is the name of Scott's son?

    Answer: Charlie

    From The Enigmatic Past of Santa

  6. What is the name of Scott's ex-wife in The Santa Clause?

    Answer: Laura

    From Heartfelt Christmas Traditions and Magic

  7. What is the name of the company Scott works for?

    Answer: B&R Toys

    From Unconventional Santa Claus Adventures

  8. What causes Scott to become Santa?

    Answer: Santa falls off his roof

    From Unconventional Santa Claus Adventures

All The Santa Clause quizzes