The Shining Trivia

Every The Shining trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Shining questions and answers

  1. What is the name of Jack Torrance's son in The Shining?

    Answer: Danny

    From The Maze

  2. What is the name of the bartender Jack Torrance encounters in The Shining?

    Answer: Lloyd

    From Overlook Hotel

  3. What does the bathtub woman's corpse transform into after Jack leaves?

    Answer: A rotting corpse

    From The Shining Hotel's Room 217

  4. What is the name of the imaginary friend of Danny in The Shining?

    Answer: Tony

    From Haunted Hotels

  5. What inspired Stephen King to write The Shining?

    Answer: The Stanley Hotel

    From Haunted Hotels

  6. What is the name of the cat in Doctor Sleep that can sense when patients are about to die?

    Answer: Azzie

    From Danny Torrance

  7. Which actor played the adult Danny Torrance in Doctor Sleep?

    Answer: Ewan McGregor

    From Danny Torrance

  8. What is the name of the hedge maze's topiary animals?

    Answer: There are no topiary animals

    From Haunting Hotel Experiences

All The Shining quizzes