The Simpsons Trivia

Every The Simpsons trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Simpsons questions and answers

  1. What is the name of the bully Bart often pranks?

    Answer: Nelson Muntz

    From Bart SImpson

  2. In Jazzman, who sings the song that Lisa plays on her saxophone?

    Answer: Carole King

    From Lisa Simpson

  3. What is the name of Lisa's saxophone idol?

    Answer: Bleeding Gums Murphy

    From Lisa Simpson

  4. What is the main theme of Maggie Simpson in The Longest Daycare?

    Answer: Individualism vs conformity

    From Maggie Simpson

  5. In Mom and Pop Art, who invites Marge to showcase her art in his gallery?

    Answer: Astrid Weller

    From Marge Simpson

  6. In which season does Marge Simpson reveal her passion for painting?

    Answer: Season 2

    From Marge Simpson

  7. What is the name of the robotic workers Mr. Burns introduces in the episode Them, Robot?

    Answer: Burns-Bots

    From Mr. Burns

  8. What is the name of the religious book Ned Flanders reads to his sons?

    Answer: The Bible

    From Ned Flanders

All The Simpsons quizzes