The Sims Trivia

Every The Sims trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Sims questions and answers

  1. Which tool lets you create custom roof shapes?

    Answer: Roof Sculpting Tool

    From Advanced Construction

  2. What feature lets you adjust the height of walls?

    Answer: Wall Height Slider

    From Advanced Construction

  3. What is the effect of the Charisma skill?

    Answer: Improves social interactions

    From Interpersonal Dynamics in Sims

  4. What is the term for the final project Sims must complete in university?

    Answer: Term Paper

    From School Life Simulation

  5. In The Sims 4, can the Grim Reaper be added to a household without using cheats?

    Answer: No, cheats are required

    From The Grim Reaper

  6. What happens when a Sim tries to flirt with the Grim Reaper in The Sims 4?

    Answer: The Grim Reaper will reject the Sim

    From The Grim Reaper

  7. In The Sims 4, what is the name of the world inspired by New Orleans?

    Answer: Willow Creek

    From Social Interactions

  8. In The Sims 3, what is the name of the trait that makes a Sim love the heat?

    Answer: Loves the Heat

    From Character Customization

All The Sims quizzes