The Six Million Dollar Man Movie Trivia

Every The Six Million Dollar Man Movie trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Six Million Dollar Man Movie questions and answers

  1. What was the special feature of Steve Austin's bionic eye?

    Answer: Infrared and telescopic vision

    From Steve Austin's Bionic Powers

  2. What was the name of the organization Steve Austin worked for?

    Answer: OSI

    From Bionic Enhancements

  3. What was the name of the spin-off series from 'The Six Million Dollar Man'?

    Answer: The Bionic Woman

    From Bionic Implants

  4. What was the sound effect used when Steve Austin used his bionic powers?

    Answer: Electronic, pulsating noise

    From Steve Austin's Bionic Powers

  5. Which of Steve Austin's limbs were NOT bionic?

    Answer: Left arm

    From Steve Austin's Bionic Powers

  6. What was the name of the actor who played the role of Dr. Rudy Wells?

    Answer: Martin E. Brooks

    From Bionic Enhancements

  7. What was the name of Steve Austin's boss in The Six Million Dollar Man?

    Answer: Oscar Goldman

    From Bionic Enhancements

  8. What was the name of Steve Austin's boss in 'The Six Million Dollar Man'?

    Answer: Oscar Goldman

    From Bionic Implants

All The Six Million Dollar Man Movie quizzes