The Smurfs Trivia

Every The Smurfs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Smurfs questions and answers

  1. What symbol is on the Magic Whistle in The Smurfs video game?

    Answer: A star

    From Magic Whistle

  2. In which Smurfs video game was the Magic Whistle first introduced?

    Answer: The Smurfs (1994)

    From Magic Whistle

  3. In the Smurfs video game, what is the main objective?

    Answer: To build and expand the village

    From Smurf Village

  4. What is the primary color of the houses in Smurf Village?

    Answer: Blue

    From Smurf Village

  5. In the Smurfs' Village game, what is the maximum level of Papa Smurf's hut?

    Answer: Level 3

    From Papa Smurf

  6. What happens if a Smurf uses the Magic Whistle incorrectly in the video game?

    Answer: They teleport to a random location

    From Magic Whistle

  7. Who created the Magic Whistle in The Smurfs video game?

    Answer: Peyo

    From Magic Whistle

  8. What is the name of the female Smurf in Smurf Village?

    Answer: Smurfette

    From Smurf Village

All The Smurfs quizzes