The Social Network Trivia

Every The Social Network trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Social Network questions and answers

  1. What was the initial investment Eduardo made in Facebook?

    Answer: 1000

    From Interpersonal Tensions

  2. What is the profession of Tristan Harris, a key interviewee in The Social Dilemma?

    Answer: Former Google Design Ethicist

    From Social Media Influence

  3. What university is the setting for the film's beginning?

    Answer: Harvard

    From Interpersonal Tensions

  4. What is the name of the exclusive Harvard club that Zuckerberg hacks in The Social Network?

    Answer: Phoenix Club

    From Harvard University

  5. Who wrote the screenplay for The Social Network?

    Answer: Aaron Sorkin

    From Thrilling Billionaire Scandals

  6. What is the name of the lawsuit Mark Zuckerberg faced in The Social Network?

    Answer: Winklevoss twins lawsuit

    From Mark Zuckerberg

  7. What is the tagline of The Social Network?

    Answer: You don't get to 500 million friends without making a few enemies

    From Facebook

  8. In The Social Network, who sues Mark Zuckerberg for stealing their idea?

    Answer: Winklevoss twins

    From Silicon Valley Startups

All The Social Network quizzes