The Sopranos Trivia

Every The Sopranos trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Sopranos questions and answers

  1. Who is the capo of the Aprile crew?

    Answer: Ralph Cifaretto

    From Infamous Crime Families

  2. What is the name of Tony's uncle?

    Answer: Junior

    From Mafioso Family Dynamics

  3. What does Tony give Dr. Melfi as a gift in season 1?

    Answer: A $2000 bouquet of flowers

    From Tony Soprano's Therapy Sessions

  4. Who is the boss of the DiMeo crime family before Tony?

    Answer: Jackie Aprile Sr.

    From Notorious Mob Bosses

  5. What does Tony's dream about losing his teeth signify?

    Answer: Fear of losing power

    From Tony Soprano's Psychology

  6. In which season does Dr. Melfi terminate her therapy with Tony?

    Answer: Season 6

    From Tony Soprano's Therapy Sessions

  7. Which mob boss is known for his love of ducks?

    Answer: Tony Soprano

    From Notorious Mob Bosses

  8. Who kills Big Pussy Bonpensiero?

    Answer: Tony Soprano

    From Mob Bosses

All The Sopranos quizzes