The Spiderwick Chronicles Trivia

Every The Spiderwick Chronicles trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Books and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Spiderwick Chronicles questions and answers

  1. What is the name of the Sylph in The Ironwood Tree?

    Answer: No name is given

    From The Sylph

  2. What does Thimbletack use to communicate with the Grace children?

    Answer: Riddles

    From Thimbletack

  3. What is the name of the aunt who gives the Grace family the Spiderwick Estate?

    Answer: Aunt Lucinda

    From The Guide

  4. Who is the author of The Field Guide, the first book in The Spiderwick Chronicles?

    Answer: Tony DiTerlizzi and Holly Black

    From The Guide

  5. What is the name of the book that the Grace children use to navigate the magical world?

    Answer: Arthur Spiderwick's Field Guide

    From The Wrath of Mulgarath

  6. What is the name of the creature that kidnaps Arthur Spiderwick in The Spiderwick Chronicles (2008)?

    Answer: Mulgarath

    From Arthur Spiderwick

  7. What is the name of the creature that warns the Grace children about Mulgarath in The Ironwood Tree?

    Answer: Hogsqueal

    From The Ironwood Tree

  8. Which character gets kidnapped in The Ironwood Tree?

    Answer: Mallory

    From The Ironwood Tree

All The Spiderwick Chronicles quizzes