The Stanley Parable Trivia

Every The Stanley Parable trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Stanley Parable questions and answers

  1. What is the name of the protagonist's ex-wife?

    Answer: Dora

    From Narrative Exploration

  2. What is the name of the developer of The Stanley Parable?

    Answer: Davey Wreden

    From Mind-Bending Narratives

  3. What is the name of the game that The Stanley Parable mocks in the demo?

    Answer: The Raphael Parable

    From Atlas Statue

  4. Who is the creator of The Stanley Parable?

    Answer: Davey Wreden

    From Atlas Statue

  5. What is the name of the sequel to The Stanley Parable?

    Answer: The Stanley Parable: Ultra Deluxe

    From Narrative Exploration

  6. Who is the main character in The Stanley Parable?

    Answer: Stanley

    From Narrative Exploration

  7. What is the name of the song Zia sings?

    Answer: Build That Wall

    From Narrative Exploration

  8. Who is the main character in Bastion?

    Answer: The Kid

    From Narrative Exploration

All The Stanley Parable quizzes