The Strangers Trivia

Every The Strangers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Strangers questions and answers

  1. What is the last line of The Strangers?

    Answer: You're gonna die

    From Masked Intruders

  2. What song plays repeatedly on the record player?

    Answer: Mama Tried

    From Deadly Home Invasion

  3. What is the tagline of The Strangers (2008)?

    Answer: Because you were home

    From Masked Intruders

  4. What is the setting of The Strangers?

    Answer: A secluded vacation home

    From Deadly Home Invasion

  5. What is the main theme of The Strangers?

    Answer: Home invasion

    From Psychological Horror Encounters

  6. What is the setting of The Strangers?

    Answer: A secluded vacation home

    From Masked Intruders

  7. What is the tagline of The Strangers?

    Answer: Because you were home

    From Deadly Home Invasion

  8. Who directed The Strangers (2008)?

    Answer: Bryan Bertino

    From Deadly Home Invasion

All The Strangers quizzes