The Super Mario Trivia

Every The Super Mario trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Super Mario questions and answers

  1. Who voices Toad in the 2023 Super Mario Bros. movie?

    Answer: Keegan-Michael Key

    From Character: Mario

  2. What is the name of Mario's brother in the Super Mario Bros. movie?

    Answer: Luigi

    From Character: Mario

  3. What does Mario train on to prepare for his journey in the 2023 film?

    Answer: An obstacle course

    From Mario (voice)

  4. Who is the main villain in The Super Mario Bros. Movie (2023)?

    Answer: Bowser

    From The Super Mario

  5. Which famous Nintendo character serves as princess of the Mushroom Kingdom?

    Answer: Princess Peach

    From The Super Mario

  6. Which obstacle course must Mario complete to prove himself to the Mushroom Kingdom?

    Answer: The training course

    From Mario (voice)

  7. What song does Bowser play on the piano in the 2023 film?

    Answer: Peaches

    From The Super Mario

  8. What song plays during Mario and Luigi's TV commercial in the film?

    Answer: Running in the 90s

    From Mario (voice)

All The Super Mario quizzes