The Terminator Trivia

Every The Terminator trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Terminator questions and answers

  1. Which military command was the defense computer built for in the film?

    Answer: SAC-NORAD

    From Skynet

  2. Which effects company handled the CGI used to realize its transformations?

    Answer: Industrial Light & Magic

    From The T-1000

  3. What model is sent to protect him?

    Answer: T-800

    From John Connor

  4. In The Terminator, what is the name of the police detective who interrogates Sarah Connor?

    Answer: Ed Traxler

    From Time Travel Concept

  5. What is the T-800's vulnerability in Terminator 2: Judgment Day?

    Answer: High temperatures

    From T-800

  6. What is the name of Sarah Connor's roommate?

    Answer: Ginger

    From Cybernetic Uprisings

  7. What is the name of the AI that initiates the uprising?

    Answer: Skynet

    From Cybernetic Uprisings

  8. What type of establishment does the Terminator attack Sarah in?

    Answer: Nightclub

    From Iconic Robot Protagonists

All The Terminator quizzes