The Thing Trivia

Every The Thing trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Thing questions and answers

  1. What is the primary setting of The Thing?

    Answer: An Antarctic research station

    From Famous Paranoid Characters

  2. Which classic horror trope is subverted in The Thing with its ambiguous ending?

    Answer: The Happy Ending

    From Classic Horror Tropes

  3. What is the nationality of the team that first discovered the alien in The Thing?

    Answer: Norwegian

    From Shape-shifting Alien

  4. What is the original source material for The Thing (1982)?

    Answer: Who Goes There? by John W. Campbell

    From Shape-shifting Alien

  5. Who directed the 1982 horror film The Thing?

    Answer: John Carpenter

    From Classic Horror Tropes

  6. What is the primary method the characters use to test if someone is the Thing?

    Answer: Blood test

    From Shape-shifting Alien

  7. Which film does the game The Thing (2002) serve as a sequel to?

    Answer: The Thing (1982)

    From The Thing

  8. What is the name of Kurt Russell's character in Big Trouble in Little China?

    Answer: Jack Burton

    From Kurt Russell's Characters

All The Thing quizzes