The Toxic Avenger Trivia

Every The Toxic Avenger trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Toxic Avenger questions and answers

  1. What is the tagline of The Toxic Avenger?

    Answer: Not all monsters are scary to people

    From Toxic Waste Mutations

  2. What is the name of the health club in The Toxic Avenger?

    Answer: Tromaville Health Club

    From Toxic Waste Mutations

  3. What is the name of the gym where Melvin works in The Toxic Avenger?

    Answer: Tromaville Health Club

    From Character: The Toxic Avenger

  4. What is the name of the Toxic Avenger's love interest?

    Answer: Sarah

    From Cult Film Heroes

  5. What is the name of Melvin's love interest in The Toxic Avenger?

    Answer: Sara

    From Toxic Waste Mutations

  6. What is the name of the production company that released The Toxic Avenger?

    Answer: Troma Entertainment

    From Character: The Toxic Avenger

  7. In The Toxic Avenger, what job does the protagonist Melvin have before his transformation?

    Answer: Janitor

    From Character: The Toxic Avenger

  8. What is the Toxic Avenger's main superpower?

    Answer: Superhuman strength and endurance

    From Cult Film Heroes

All The Toxic Avenger quizzes