The Tudors Trivia

Every The Tudors trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Tudors questions and answers

  1. Which character was Henry's closest friend and brother-in-law?

    Answer: Charles Brandon

    From English Monarchy Power Struggles

  2. Which of Henry VIII's wives was not featured in The Tudors?

    Answer: Catherine of Aragon

    From King Henry VIII

  3. Who becomes Henry's third wife?

    Answer: Jane Seymour

    From Tudor Era Drama

  4. Which queen is executed in Season 2?

    Answer: Anne Boleyn

    From Tudor Era Drama

  5. Which of Henry VIII's wives was executed for treason in 'The Tudors'?

    Answer: Catherine Howard

    From Henry VIII's Marriages

  6. Who is the last queen Henry VIII marries in the series?

    Answer: Catherine Parr

    From Rebellious Queens

  7. Who played Henry VIII in 'The Tudors'?

    Answer: Jonathan Rhys Meyers

    From Henry VIII's Marriages

  8. Who played Thomas Boleyn in The Tudors?

    Answer: Nick Dunning

    From The Boleyn Family

All The Tudors quizzes