The Twilight Saga Trivia

Every The Twilight Saga trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Twilight Saga questions and answers

  1. In Twilight (2008), what food does Bella order in the diner scene with Charlie?

    Answer: Garden burger

    From Forks, Washington

  2. In New Moon (2009), whose vote is demanded regarding Bella's future?

    Answer: Edward's family

    From The Volturi

  3. In New Moon (2009), which actor plays the gifted leader Aro?

    Answer: Michael Sheen

    From The Volturi

  4. In the 2009 film New Moon, who directed the movie featuring Jacob Black?

    Answer: Chris Weitz

    From Jacob Black

  5. In Breaking Dawn – Part 2 (2012), what unusual trait does Renesmee have?

    Answer: She ages very quickly

    From Renesmee Cullen

  6. In Twilight (2008), which nomad becomes the main threat after the game?

    Answer: James

    From Vampire Baseball Game

  7. In Twilight (2008), what weather condition do the Cullens wait for to play this game?

    Answer: Thunder and lightning

    From Vampire Baseball Game

  8. In Twilight (2008), which studio released the film in the U.S.?

    Answer: Summit Entertainment

    From The Cullen Family

All The Twilight Saga quizzes