The Twilight Zone Trivia

Every The Twilight Zone trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Twilight Zone questions and answers

  1. What is the name of the town in It's a Good Life where everyone must think happy thoughts?

    Answer: Peaksville

    From Iconic Episodes

  2. In Time Enough at Last, what does Henry Bemis want more time for?

    Answer: Reading

    From Iconic Episodes

  3. In The Odyssey of Flight 33, what era does the plane first travel to?

    Answer: Dinosaur era

    From Time Warp Terrors

  4. In which episode does a man find himself in a deserted town?

    Answer: Where Is Everybody?

    From Eerie Horror Themes

  5. In which episode does a woman discover she is a mannequin?

    Answer: The After Hours

    From Eerie Horror Themes

  6. What's the name of the doll in Living Doll?

    Answer: Talky Tina

    From Iconic Episodes

  7. In which episode does Serling say A dimension not only of sight and sound but of mind?

    Answer: The Lonely

    From Rod Serling's Narrations

  8. What is the twist in Nightmare at 20,000 Feet?

    Answer: The gremlin is real

    From Enigmatic Twist Endings

All The Twilight Zone quizzes