The Umbrella Academy Trivia

Every The Umbrella Academy trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Umbrella Academy questions and answers

  1. What is the name of the assassin duo who are after Number Five in The Umbrella Academy?

    Answer: Hazel and Cha-Cha

    From The Hargreeves Siblings

  2. What is the name of the Hargreeves' adoptive father in The Umbrella Academy?

    Answer: Sir Reginald Hargreeves

    From The Hargreeves Siblings

  3. Who composed the theme music for Six Feet Under?

    Answer: Thomas Newman

    From The Dysfunctional Family Dynamics

  4. What is the name of the book Klaus writes in The Umbrella Academy?

    Answer: Extra Ordinary: My Life as Number Four

    From Hargreeves Siblings

  5. What is the name of the book Klaus writes?

    Answer: The Life and Times of Klaus Hargreeves

    From The Dysfunctional Family Dynamics

  6. Which sibling accidentally travels to 1963?

    Answer: Klaus

    From The Umbrella Academy's Time Travel Dilemmas

  7. Which Hargreeves sibling has the power of time travel in The Umbrella Academy?

    Answer: Number Five

    From Hargreeves Siblings

  8. Who adopted the members of The Umbrella Academy?

    Answer: Sir Reginald Hargreeves

    From The Dysfunctional Family Dynamics

All The Umbrella Academy quizzes