The Voice Trivia

Every The Voice trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Voice questions and answers

  1. Who was the first coach to win The Voice in their debut season?

    Answer: Adam Levine

    From Judges and Coaches

  2. Which coach turned their chair on the first note of the first blind audition ever?

    Answer: Adam Levine

    From The Judges

  3. Which Team Blake contestant was saved by the Instant Save in the Live Playoffs of Season 22?

    Answer: Jordan Matthew Young

    From Team: Blake Shelton

  4. Which contestant from Team Gwen in Season 22 was stolen from Team Blake?

    Answer: Ben Allen

    From Team: Gwen Stefani

  5. Which artist from Team John Legend was saved by the public in the Live Playoffs of Season 18?

    Answer: CammWess

    From Team: John Legend

  6. Who was the first artist to join Team John Legend in Season 18 of The Voice?

    Answer: Nelson Cade III

    From Team: John Legend

  7. Who was the first coach to have two contestants in the final?

    Answer: Blake Shelton

    From Judges and Coaches

  8. Who was the first coach to have a contestant win without turning their chair in the blind auditions?

    Answer: Blake Shelton

    From The Judges

All The Voice quizzes