The Walking Dead Trivia

Every The Walking Dead trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Walking Dead questions and answers

  1. Before meeting Rick's group, what false name does the Governor use?

    Answer: Brian Heriot

    From The Governor

  2. Which character first encounters the Commonwealth soldiers?

    Answer: Eugene Porter

    From The Commonwealth

  3. Who is Clementine's guardian at the start of The Walking Dead game?

    Answer: Lee Everett

    From Clementine

  4. Who was the first main character to die in 'The Walking Dead'?

    Answer: Amy

    From Zombie Apocalypse Survival

  5. Which fortified town does the Governor rule in season 3?

    Answer: Woodbury

    From The Governor

  6. What is the name of the community in Season 4?

    Answer: Ericson's Boarding School

    From Choice-Based Narrative

  7. What is the name of Rick Grimes' son in 'The Walking Dead'?

    Answer: Carl Grimes

    From Zombie Apocalypse Survival

  8. Who is the leader of the Saviors in The Walking Dead?

    Answer: Negan

    From Zombie Apocalypse Survival

All The Walking Dead quizzes