The Weeknd Trivia

Every The Weeknd trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Weeknd questions and answers

  1. On which Drake song did The Weeknd provide vocals for in 2011?

    Answer: Crew Love

    From The Weeknd's Most Iconic Collaborations

  2. Where is Ravyn Lenae from?

    Answer: Chicago

    From Sticky

  3. In which popular TV commercial was Blinding Lights featured?

    Answer: Mercedes-Benz

    From Blinding Lights

  4. Who produced Die For You by The Weeknd?

    Answer: Doc McKinney

    From Die For You

  5. Which artist did The Weeknd sample in his song After Hours?

    Answer: Q Lazzarus

    From After Hours

  6. What is the sample used in Save Your Tears?

    Answer: Your Song by Elton John

    From Save Your Tears

  7. Which album features the song Blinding Lights by The Weeknd?

    Answer: After Hours

    From Blinding Lights

  8. Who directed the music video for Blinding Lights?

    Answer: Anton Tammi

    From After Hours

All The Weeknd quizzes