The West Wing Trivia

Every The West Wing trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The West Wing questions and answers

  1. Who replaced Leo McGarry as Chief of Staff in The West Wing?

    Answer: C.J. Cregg

    From The Bartlet Administration

  2. What disease does President Bartlet have?

    Answer: Multiple Sclerosis

    From Bartlet's Presidency

  3. In The West Wing (1999), who was the Secretary of State in President Bartlet's administration?

    Answer: Lewis Berryhill

    From The Oval Office

  4. What is the name of the President in The West Wing (1999)?

    Answer: Josiah Bartlet

    From The Oval Office

  5. Who replaces Leo McGarry as Chief of Staff in The West Wing?

    Answer: C.J. Cregg

    From Presidential Decision-Making

  6. Who wrote the majority of episodes in the first four seasons of The West Wing?

    Answer: Aaron Sorkin

    From The Oval Office

  7. What is the name of the Press Secretary in the first four seasons?

    Answer: C.J. Cregg

    From Political Strategy and Drama

  8. Which character is a former Navy pilot?

    Answer: Jack Reese

    From White House Intrigues

All The West Wing quizzes