The Wire Trivia

Every The Wire trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Wire questions and answers

  1. Who goes undercover as a longshoreman named Frank?

    Answer: McNulty

    From Historic Undercover Operations

  2. Which officer goes undercover in the Western District?

    Answer: Herc

    From Memorable Undercover Operations

  3. What is the name of the housing project that is central to the drug trade in The Wire?

    Answer: Franklin Terrace

    From The War on Drugs in Baltimore

  4. What is the name of the newspaper featured in the fifth season of The Wire?

    Answer: The Baltimore Sun

    From Baltimore's Corners

  5. Which character in The Wire is known for his catchphrase Sheeeeeeeee-it?

    Answer: Clay Davis

    From The Corner

  6. In The Wire (2002), Kima is often shown working under which lieutenant in homicide?

    Answer: Cedric Daniels

    From Kima Greggs

  7. In The Wire (2002), which Baltimore police unit does Kima first work with on-screen?

    Answer: Narcotics

    From Kima Greggs

  8. What is the name of the newspaper featured in the fifth season of The Wire?

    Answer: The Baltimore Sun

    From Detective Work in Baltimore

All The Wire quizzes