The Witcher Trivia

Every The Witcher trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Witcher questions and answers

  1. Which contract takes place in Skellige?

    Answer: Contract: Strange Beast

    From Witcher Contracts

  2. What is the name of the deadly disease that plagues the world in The Witcher 3: Wild Hunt?

    Answer: The Catriona Plague

    From Geralt of Rivia

  3. What is the name of the ability that allows Ciri to move at superhuman speed?

    Answer: Blink

    From Ciri's Powers

  4. What is the name of Geralt's adopted daughter in The Witcher series?

    Answer: Ciri

    From Geralt of Rivia

  5. What is the name of the silver sword Geralt uses to fight monsters?

    Answer: Zireael

    From Geralt of Rivia

  6. What is the name of the Witcher School that is known for its witchers who are skilled in using crossbows?

    Answer: School of the Griffin

    From Geralt's Witcher School

  7. In the Witcher series, which sign is used to control animals?

    Answer: Axii

    From Witcher Signs

  8. What is the name of the archipelago Geralt visits in The Witcher 3: Wild Hunt?

    Answer: Skellige

    From The Wild Hunt

All The Witcher quizzes