The Wolf Man Trivia

Every The Wolf Man trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Wolf Man questions and answers

  1. Which Universal Monster does Larry Talbot meet in Frankenstein Meets the Wolf Man?

    Answer: Frankenstein's Monster

    From Classic Monster Themes

  2. What is the setting of The Wolf Man (1941)?

    Answer: Wales

    From Colonel Paul Montford

  3. What is Maleva's demeanor throughout the film?

    Answer: Calm and wise

    From Maleva

  4. What does Maleva give to Larry Talbot?

    Answer: A charm

    From Maleva

  5. What is the name of the village where The Wolf Man is set?

    Answer: Llanwelly

    From Lycanthropy

  6. Who directed The Wolf Man (1941)?

    Answer: George Waggner

    From Sir John Talbot

  7. In which country is The Wolf Man set?

    Answer: Wales

    From Gwen Conliffe

  8. What is Gwen Conliffe's occupation?

    Answer: Shopkeeper

    From Gwen Conliffe

All The Wolf Man quizzes