The X-Files Trivia

Every The X-Files trivia quiz on PopQ: 28 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The X-Files questions and answers

  1. In which season was Monica Reyes first introduced?

    Answer: Season 8

    From Monica Reyes

  2. Which agent is known for believing in the paranormal?

    Answer: Fox Mulder

    From Occult Investigations

  3. Which actress most famously played Samantha Mulder on The X-Files?

    Answer: Megan Leitch

    From Samantha Mulder

  4. What is the name of Mulder's informant?

    Answer: Deep Throat

    From Detective Story Arcs

  5. What rank did John Doggett eventually reach in the NYPD?

    Answer: Detective

    From John Doggett

  6. On which U.S. network did "Sleepless" premiere in 1994?

    Answer: Fox

    From Alex Krycek

  7. What is the name of Mulder and Scully's son?

    Answer: William

    From Conspiracy Theories

  8. Which actor played Alex Krycek on The X-Files?

    Answer: Nicholas Lea

    From Alex Krycek

All The X-Files quizzes