Thomas Rhett Trivia

Every Thomas Rhett trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Thomas Rhett questions and answers

  1. Which record label released Give You Love?

    Answer: Big Machine Label Group

    From Give You Love

  2. What is the duration of the song Die a Happy Man?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:47:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Die a Happy Man

  3. Who wrote the song Die a Happy Man?

    Answer: Thomas Rhett

    From Die a Happy Man

  4. Which song from Life Changes was nominated for a Grammy?

    Answer: Marry Me

    From Country Music Themes

  5. Which song from Life Changes won Single of the Year at the CMAs?

    Answer: Marry Me

    From Country Music Themes

  6. What genre is Die a Happy Man classified as?

    Answer: Country

    From Die a Happy Man

  7. Which artist covered Die a Happy Man in 2016?

    Answer: Nelly

    From Die a Happy Man

  8. Which song from Life Changes was nominated for a Grammy?

    Answer: Marry Me

    From Life Changes

All Thomas Rhett quizzes