Tim Burton Trivia

Every Tim Burton trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tim Burton questions and answers

  1. What is Ichabod Crane's profession in the film?

    Answer: Constable

    From Tim Burton's Unique Style

  2. Who composed the music for Sweeney Todd?

    Answer: Stephen Sondheim

    From Musical Horror Moments

  3. Who is the Corpse Bride?

    Answer: Emily

    From Bizarre Romances

  4. What year is Sleepy Hollow set in?

    Answer: 1799

    From Gothic Fantasy Worlds

  5. What is the name of the wrestler who acts in Ed Wood's films?

    Answer: Tor Johnson

    From Weird and Wonderful Antagonists

  6. Which actor portrays the character Bunny Breckinridge?

    Answer: Bill Murray

    From Weird and Wonderful Antagonists

  7. What is the name of the witch in Big Fish?

    Answer: Jenny

    From Dark Fantasy Narratives

  8. Who directed the film Big Fish (2003)?

    Answer: Tim Burton

    From Dark Fantasy Narratives

All Tim Burton quizzes