Tinashe Trivia

Every Tinashe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tinashe questions and answers

  1. Before her solo career, Tinashe was a member of which girl group?

    Answer: The Stunners

    From 2 On

  2. Who directed the music video for '2 On'?

    Answer: Hannah Lux Davis

    From 2 On

  3. What genre did Tinashe incorporate into her music to evolve from her initial pop sound?

    Answer: Alternative R&B

    From The Evolution of Disco Lines

  4. Which disco song is known for its iconic bass line?

    Answer: Stayin' Alive by Bee Gees

    From The Evolution of Disco Lines

  5. Which artist's work is Tinashe's disco sound often compared to?

    Answer: Janet Jackson

    From The Disco Revival: Tinashe's Role

  6. Which song from 'Aquarius' did Tinashe perform on Jimmy Kimmel Live!?

    Answer: 2 On

    From 2 On

  7. Which artist did Tinashe collaborate with on the song 'Faded Love'?

    Answer: Future

    From 2 On

  8. What is the opening track of Tinashe's 'Aquarius'?

    Answer: Aquarius

    From 2 On

All Tinashe quizzes