Titanfall Trivia

Every Titanfall trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Titanfall questions and answers

  1. Who is the leader of the Apex Predators in Titanfall 2?

    Answer: Kuben Blisk

    From Mech Suit

  2. Which Titan can deploy a Particle Wall for defense?

    Answer: Tone

    From Mechanized Combat

  3. What is the name of the Titan that can deploy a sonar lock?

    Answer: Tone

    From Futuristic Exosuits

  4. Which Titan uses the Smart Core ability?

    Answer: Tone

    From Futuristic Exosuits

  5. In Titanfall, what is the name of the planet where the IMC and Militia fight?

    Answer: The Frontier

    From Titans

  6. What is the name of the AI that guides pilots through training in Titanfall 2?

    Answer: Lastimosa

    From Mech Suit

  7. Which faction does Jack Cooper belong to in Titanfall 2?

    Answer: The Frontier Militia

    From Mech Suit

  8. What is the name of the Titan that can use the Cluster Missile?

    Answer: Northstar

    From Mechanized Combat

All Titanfall quizzes